lørdag den 16. marts 2019

Borgerforslag Drop 5G


ornament-gr

ornament-gr
Borgerforslag
- Drop 5G -

Et Bergerforslag er en måde hvorigennem almindelige mennesker kan give deres mening til kende omkring et emne. Borgerforslag er en lidt mere potent måde at give sin mening til kende på end de mange underskriftindsamling som florere hele tiden. Man bruger sit nemid til at skrive under på et borgerforslag. Det er lidt besværligt, men sådan er det jo tit hvis der er noget man gerne vil.

Jeg har taget initiativ til et borgereforslag som går ud på at Danmark skal droppe opsætningen af 5G netværket (mobilnetværk som skal afløse tidligere mobilnetværk). Implementeringen af dette netværk ser ud til at være en udpræget dårlig idé og det ser ud til på radikale måder at bryde med hvad vi almindelig opfattes som sund fornuft og hvad vi almindelige vis ser som sund udvikling i et samfund.

Jeg skylder at fortælle at det borgerforslag jeg har taget initiativ til ikke er det eneste borgerforlag som er oprettet imod implementeringen af 5G netværket. Der findes andre som vinkler modstanden på en lidt anden måde. Man kan godt "stemme på" flere end et borgerforslag eller man kan vælge det som tiltaler en mest.

Du kan læse forslaget samt afgive din stemme her

NB: Du skal have stemmeret og nemid for at kunne afgive din stemme. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar