fredag den 30. marts 2012

I'm Pink and I'm proud



I saw you on the street the other day. We passed each
other with less than two meters distance. You looked
straight ahead and said nothing. You must have
recognized me because I wore my pink sunglasses.
You sure did look good with that machine gun.

In this conception pink equals feminin.
In this conception feminin equals sensitive,
equals waterie and horizontal,
equals inner Life oriented,
equals being a vibration.
`•.¸¸.•´´¯`•.¸¸.•´´¯`•.¸¸.•´´¯`•.¸¸.•´´¯`•.¸¸.•´´

It is in this conception of pink that I'll whisper:

Pink power... Pink is peautiful...
I'm Pink and I'm proud

mandag den 26. marts 2012

En heldig fyr -om bytur i marts

Lille forord
De fleste mennesker har vel en længsel efter at de uden på kan vise den person de er inden i. Jeg er et menneske som lever meget i det sanselig og erotisk i mit indre liv og det har jeg jo lyst til at vise udad til f. eks på min blog. Dette har på det seneste faktisk givet mig nogle problemer. Folk er blevet forskrækkede eller forargede eller intimiderede når jeg prøver at skrive så ærligt som muligt om hvad jeg sanser, ser, tænker og følelser. Den historie jeg vil fortælle her bevæger sig inden for det er sanselig erotiske område. Jeg har prøvet at tale mig selv fra at poste den. "Mikkel de bryder sig ikke om at du skriver om de her ting. De synes det er pinligt. Du vil få problemer ved at være så åben omkring disse ting. Mennesker vil undlade at lave nære relationer med dig fordi de er bange for pludselig at blive udstillet på din blog" Hmmm. Det lyder ikke til at Mikkel er så let at tale til fornuft. Lysten til at fortælle en god historie. Lysten til at fejre en god oplevelse ved at fortælle om den overvinder vidst igen evnen til at være tilpasset. Mht det sidste altså at mennesker skulle være bange for at have en nær relation med mig af angst for at blive udstille på min blog vil jeg bare gerne sige at selvom jeg måske har et lyst til at vis meget åbent og ærligt hvad der forgår inde i mig betyder det ikke at jeg har den samme trang til at udstille mine relationer. Jeg gør mig faktisk umage med at beskytte på de mennesker som indgår i de situationer jeg beskriver. Den situation jeg nu vil beskrive var helt åben. Den foregik i et offentligt rum foran mange mennesker og med en person i centrum som tydelig vis nød at være eksponeret så her tror jeg virkelig ikke jeg eksponerer noget fortroligt på nogen måde.

Ind imellem er jeg altså en heldig fyr.
Når det kommer til kærlighed og sex så har jeg ikke været den heldigste person her på kloden. Sådan plejer jeg i hver tilfælde at se det. Masser af hårdt arbejdet og ikke særlig meget af det sjove. Men det er alligevel en sandhed med modifikationer. Når jeg ser på mit liv så har det helt klart også haft sine magiske øjeblikke. Oplevelser som har passet godt til mig og været eventyrlig og specielle og bekræftende. Den oplevelse jeg fortælle om her minder mig om at jeg til tider godt nok kan være en rigtig heldig fyr.

Jeg var i byen i går på Rust. Jeg kan godt lide at gå ud og danse på en klub eller et diskotek. Det har jeg kunnet lige siden jeg var ung. Da jeg var ung udviklede jeg min måde at gøre det på. Jeg gik bare ud på gulvet og begyndte at danse. Jeg havde ikke tålmodighed til at vente på at der var nogen som ville gå med ud på gulvet. Når jeg har været på gulvet et kvarters tid har jeg ofte fået mig tunet ind på musikken og stedet og stemningen og så begynder jeg at komme ind i en tilstand hvor jeg kan interagerer -danse med mennesker omkring mig hvis der byder sige nogle åbninger.

Jeg har sjældent prøvet et "rykke" (make a move on) på nogen kvinde som jeg synes var interessant eller lækker på sådan en aften. Det er der nok forskellige grunde til. En grund kunne være at jeg har så stor nydelse i bare at bevæge mig at jeg ikke rigtigt vil afbryde den tilstand. En anden grund er nok bare helt almindeligt lavt selvværd og frygt for afvisning eller nederlag. En tredie grund er nok at jeg er så meget et "hjerte menneske" at jeg ikke bare kan forbinde mig med nogen via underlivet om man så må sige selvom jeg finder kvinderne omkring mig meget tiltrækkende. Beslægtet med denne grund er at der faktisk i øjeblikket er en kvinde som fylder op i mit hjerte, som jeg er forelsket i om man vil selvom vi ikke er i et forhold.

Men så har jeg fra tid til anden haft det held at der er nogle kvinder som "rykker" på mig. Sidste gang jeg var på Rust var der en af de her sortklædte latino-godter som uden at vi forinden havde lært hinanden at kende bare smøg sig ind til mig og lavede den her deep-down-dirty-dancing-mambo-ting. En hånd om nakken, det en ben stukket ind imellem den andens ben, hofterne helt tæt og så bevæge hofterne sammen i bølgende eller cirkulere bevægelser. Rimeligt hot oplevelse. Denne gang skete det samme. Det var så ikke nogen latino-godte denne gang og vi havde snakket lidt sammen i forvejen, men alligevel ikke lige noget jeg havde forventet. Det var også lidt dobbelt med hende her fordi jeg kunne fornemme at hun ikke var helt tilfreds med den måde jeg gjorde det på, måske virkede jeg for usikker eller jeg var ikke god nok til at overtage styringen. Jeg er god til at føle mig ind på en dansepartner og gribe vedkommendes bevægelser og impulser, men når det kommer til at overtage styringen bliver jeg usikker. Jeg har et par gange oplevede kvinder som bliver rigtig skuffede over dette. Som om jeg har svigtet dem. som om.. "Hallo hvad laver du.. jeg har brug for at tager fat, at du understøtte mig her. Du ødelægger hele game'et.. Når jeg gør sådan så skal du gøre sådan hvor.. svær kan det være?".. Jeg tænker bare. "Kære ven.. undskyld, men hvem har sagt at jeg skulle være din "rigtige-mand-type" jeg har min personlighed, mine karaktertræk, min biografi, mine sår og skræmme på sjælen. Jeg kan nok ikke være din perfekt-turn-on-løsning, men hvis du er lidt åben kan jeg måske noget andet brugbart".. ja ja som i nok kan høre har jeg et par ridser i lakken på netop det område, men det skal nu ikke tage fokus fra at det alligevel var ret hot med sådan en uforudset intens nærkontakt.

Da klokken er 3 er jeg træt. Jeg har danset uden ophør i et par timer. Jeg kan ikke finde de andre som jeg er i byen med så jeg skriver en sms og beslutter at gå hjem. Lige da jeg er på vej ud får jeg en sms tilbage at de andre sidder oppe i "rygeren" (rygerummet). Jeg beslutter at gå op for at sige "hej" til dem inden jeg går. De har bare snakket hele aftenen, men de er på vej ned for at danse så de for overtalt mig til at gå med ned igen og gudskelov for det for der er der venter en god oplevelse på mig dernede. Den oplevelse som gør at jeg ville skrive denne blogpost.

Vi står helt fremme ved Dj-podiet. Det er legendariske Phase 5 som er DJ. Jeg danse med tøserne fra mit arbejde. Lige ved siden af os op mod DJ-podiet står der en ung lyshåret kvinde og danser alene. Jeg kan ikke lade være med at kikke på hende fra tid til anden. For det første pga. at hun er rigtig smuk. For det andet pga. den måde hun danser på, hun er lidt i sin egen verden og meget sensuel. Hun virker også meget selv-optaget, selv-opslugt, men den slags selvoptagethed genere eller skræmmer sjældent mig. Hun tænder på sig selv, jeg tender på hende -deal deal. Hun ligner lidt Jessica Lange i Postbudet Ringer Altid To Gange. Både i udseendet og i måden at være sanslig på. Som hun ser ud på dette billed.


Pludselig kikker hun op og for øje på mig og sekundet efter lyser hun op i et bredt smil som om hun har fået en fremragende ide. Hun tager fat i min hånd og gør tegn til at jeg skal gå med hende op på Dj-podiet. Jeg afviser det i første omgang, men hun bliver ved og insistere. Nu har jeg aldrig været typen der var bleg for at hoppe op på et podie og danse og jeg er da smigret over at så indtagende en kvinde pludselig invitere til sjov og ballade så jeg hoppe med op på det podiet uden at ane hvad det er hun har gang i. Vi begynder bare at danse oppe på podiet. Efter 10 til 20 sekunder begynder det at gå op for mig hvad hun har gang i. Det er en total striptease-Go-Go-lap-danc-ting. Ikke at hun smider tøjet, men bare hendes dans, hendes "show". Hendes måden at bevæger sig på. Hun smyger sig ned af mig og så hen til vægen hvor hun vendt ryggen til mig og pladserer begge hænder på en kasse eller udspring i vægen så hun kun stikker røven bagud hen imod mig og køre den rundt. Hun berørte sin egen krop med hænderne, vrider sig og hvad der nu ellers høre til det repartuar. Det var både virkelig sjovt og virkelig frækt for det var sexet det hun levede. Det var ikke kikset eller pinlig det var super lækkert efter min mening. Jeg er generelt hurtig til at adoptere et andet menneske bevægelser og impuls så jeg følger bare med og danser med på det hun kommer med og det samspil funger godt syne jeg selv. Efter nogle minutter kommer der en vagt op imod os for vi må ikke danse på podiet. Jeg hopper hurtigt ned fra podiet da han beder os om det, men det gør hun ikke. I stede gør hun vagten til sin nye partner og smyger sig ned af hans krop og væk fra ham og tilbage til ham igen. Han bliver naturligvis lidt forlegen og forvirret og kan ikke rigtig finde ud af hvilket ben han skal stå på. Det tager alligevel forholdsvis lang tid inden det lykkes ham at få hende ned fra podiet og hele tiden bevæger hun sig overraskende sexet og elegant og forhold til den her vagt som jo ikke ligefrem arbejder sammen med hende. Da hun kommer ned fra podiet står hun stille imens vi andre danser videre. Et minut står hun og stirre roligt frem for sig. Så går hun ud af danse gulvet uden at kikke hverken til højre eller venstre -eller at sige noget til nogen. I sin egen verden. Jeg er til gengæld helt opstemt. Det er både "WAUW.. hvor var det bare sjovt" og "WAUW.. hvor var det bare total sexet". Jeg er da godt klar over at hun var fuldstændig optaget af sig selv og at hun næppe vil kunne huske mig igen bare et minut efter, men imens showet stod på var hendes appel rette imod mig. Det var mig hun spillede op til, mig hun smøg sig omkring, mig hun vred sig for og det var altså en ret lækker.
En fyr kommer hen til mig og high five'er "tak for showet". En halv times tid efter går jeg hjem. Ind imellem er jeg altså en heldig fyr.

Love
Mikkel