torsdag den 21. november 2019

Den Globale Protes: Baggrund og Forklaring



Torsdagsbrev
21/11/2019
- Den Globale Protest -
- Baggrund og Forklaring -





Dette torsdagsbrev er et forsøg på at lave en baggrunds og forklaringsside til den globale protest imode familisplittende børneforsorg.
Fra den almindelige borgers synspunkt
Lad mig starte denne gennemgang af baggrunden for den globale protest med udtalelsen fra en helt almindelig norsk far.
Ørjan Larsen skriver på Facebook for den 17. 11. 2019
Hvad er det politikerne ikke forstår omkring den børneforsorgen? Hver dag er der almindelige mennesker og familier, som modtager brev fra børneforsorgen. Der er ingen fare for barnets liv og helbred. Sagen køres alligevel. Meddelelse om møde. Du bliver presset til at underskrive en samtykkeerklæring om undersøgelse. Hvis du ikke underskriver eller nægter at samarbejde kan politiet hente dit barn for at tale med det. De bruger dette som et pressionsmiddel mod dig for at få dig til at underskrive. Desuden vil der være besøg i hjemmet for at se, om det er ryddeligt og pænt. De skal også tale med barnet alene. Det hjælper ikke, at "tanterne", der kommer på besøg, prøver at være søde og venlige. Dette er staten, der med magt griber ind i privatlivets fred. Det er slet ikke frivilligt. De, der modtager breve i posten, reagerer med chok og vantro. Bliv bange. Hvorfor er så mange bange? Fordi man ikke ved, hvad børneforsorgen kan finde på at gøre. De har magten til at tage dit barn væk fra dig! Du kommer automatisk i en defensiv position. Det opfattes som et angreb, en alvorlig trussel mod dig og din familie. Det udløser en stærk stress og frygtreaktion! At leve i stærk frygt over tid er meget skadeligt for helbredet! Mange mennesker bliver alvorligt syge, mister deres appetit og taber sig. Det kan tage flere uger, før en sag henlægges. I dag undertrykkes en stor del af befolkningen af ​​børneforsorgen. Hvordan fungerer denne undertrykkelse i praksis? Lad os sige, at du har modtaget et brev fra børneforsorgen. Du er gået igennem hele runden. Sag afsluttet. Du ønsker ikke at have noget at gøre med børneforsorgen for evigt. Derefter er du begrænset og skal holde en lav profil. Vær forsigtig med, hvad du gør, og hvad du siger. Hvem du hænger ud med. Sådan deltager du i lokalsamfundet og på sociale medier. Du mister meget af din frihed, indtil dit barn er blevet ældre. Det er at leve i undertrykkelse. Det er ikke godt for dig selv, din familie og dit barn. Ikke godt for nogen. Børnforsorgen, en stat i staten med for meget magt. Et system, der misbruges på enhver måde! Skolerne bruger blandt andet Børneforsorgen aktivt som en barriere for at få kontrol over elever og forældre. Mennesker sender chikane beskeder osv. Børneforsorgen gør deres arbejde, kører en sag! Hvad med alle, der fejlagtigt fratages børn. Der er ingen ord! Der er massiv modstand mod børneforsorgen i Norge. Hver gang de sender nye breve, så skaber de nye fjender! Risikoen for hadkriminalitet mod kontorer, ledere og ansatte i Børneforsorgen er stor. Skal større ulykker ske, før systemet ændres? Politikere, øjeblikkelig handling er påkrævet! Opret et nyt system baseret på biologisk princip og beskyttelse af familien."
Det er flere grunde til at dette indlæg er velegnet til at belyse problemet med familiesplittende børneforsorg. For det først er det en norsk far som skriver og Norge er et godt sted at starte. 
Norge har lige tabt en sag i storkammeret ved den europæiske menneskerettighedsdomstol her efter kaldet EMD.
Sagen drejede sig om en tvangsadoption, og EMD fandt at måden sagen var blevet håndteret på i Norge var en krænkelse menneskerettighederne.
Læs hele dommen her. Det er på engelsk og 150 sider langt.

I forbendelse med storkammerafgørelsen har EMD optaget et meget højt antal børneforsorgssager fra Norge til realitetsbehandling. Der er lige nu 35 sager til behandling. Det er voldsomt mange, særlig med tanke på, at Norge et land med en befolkning på under 5 millioner indbyggere. 

En anden grund til at Norge er et godt sted at starte er den, at Norge har haft en meget fin og velfungerende modstandsbevægelse, som har været god til at sætte fokus på de meget store problemer ved den norske Børneforsorg. 

Ørjan Larsen udtalelse på Facebook er interessant også, fordi den faktisk ikke handler så meget om uberettigede anbringelser af børn. Den handler om den magt der udøves af systemet selv i de situationer, hvor børnene efter endt undersøgelse for lov at blive hos deres forældre. Han taler om de undersøgelser, som man som forældre og børn bliver udsat for når der er mistanke om problemer i en familie. Den måde hvorpå  Børneforsorgen går ind i familier og undertrykker og nedbryder med truslen om at børnene kan blive fjernet. Den er en del af en tendes vi ser i vores moderne civiliserede samfund øjeblikket. En tendens hvor staten undertrykker og skaber splittelse i blandet sin egne borgere i stedet at afhjælpe problemer og skabe grobund for trivsel.

Historien Bag den Globale Protest
Der har inden for de seneste ti år været et par globale demonstrationer imod Norges børneforsorg på grund af, at de har fjernet børn fra udlandske familier. Mest kendt er nok Bodnariu sagen hvor Norge fjernede 5 børn fra en norsk bosidende rumænsk familie. 

Den globale protestbevægelse som demonstrerede den 7 september 2019 i 8 forskellige lande og som har planlagt demonstration i 12 forskellige lande den 7. December 2019 er started i Bulgarien. 

Den norske stat har ydet støtte til den Bulgarske stat med særlig fokus på den sociale sektor. Den norske stat har arbejdet for at man indførte Norges metode og ideologi vedrørende børneforsorg i det Bulgarske system. Det har ført til at den bulgarske regering har vedtaget en 15 års plan for omlægning af den bulgarske børneforsorg så din tilpasses nordiske standarter. Det bryder bulgarerne sig ikke om og derfor har der i Bulgarien formet sig en meget stor og meget stærk protestbevægelse. Det var ud af denne meget stærke bulgarske protestbevægelse at ideen til en global protestbevægelse udsprang, hvilket førte frem til den første globale protest nemlig 7. september protesten.  
Jeg har lavet tre blogindlæg som beskriver nogle af de lande som deltog og som viser nogle billeder fra de forskellige landes demonstrationer. 
Den første demonstration var direkte rettet imod den norske børneforsorg. "Barnevernet" og demonstrationens slagord hed "Stop Barnevernets Ideologi!". Vi havde en forestilling om at det var i Norge, at den familiesplittende strategi var blevet udviklet og at den spredte sig ud fra Norge til andre lande.
I forbindelse med 7. september demonstration og i særdeleshed efter 7. september demonstrationen er det blevet klart for mig, at det ikke forholder sig sådan.
Den familiesplittende tilgang ser ud til at spire frem alle steder. Vi ser det i New Zealand, i USA, i Tyskland, i Irland, i Danmark, i Finland, i Sverige, i Holland, i Schweitz osv. osv.
Faktisk bliver jeg efterhånden mere og mere i tvivl om Norge egentligt er de værste når det gælder grusomme fremgangsmåder overfor børnfamilier eller om der faktisk er andre lande som er lige så slemme eller værre, men som bare ikke er blevet opdaget endnu, fordi deres undertrykkelse af borgere fungerede så effektivt.
I hvert tilfælde ser vi en verdensomspændende tendens til at myndigheder bruger indgreb i familien som et sanktions - og undertrykkelses middel. Samtidig ser vi en overgang fra ydre kontrol mekanismer til indre psykologiske mekanismer hvor man begrunder indgreb i familien med nogle psykologisk vurderinger af forældrenes kompetencer.
Det er denne tendens vi demonstrer imod i den globale protest. Denne tendens og de tusind børn, som er fjernet uberettiget på grund af den.
Links
Først et par aktuelle danske avisartikler
Gode Udlandske kilder


Ingen kommentarer:

Send en kommentar