lørdag den 9. maj 2020

Opvågningsdagbog 01/05/20 - 31/05/20

#Opvågningsdagbog 10/05/20
#COVID2019dk #WWG1WGA #DenStoreOpvågning

Den mørke elite elsker et forvirre vores realitetssans og vende alt på hovedet.


#Opvågningsdagbog 09/05/20
#COVID2019dk #WWG1WGA #TheGreatAwaking

"It's going down, I'm yelling Timber
you better move, you better dance
let's make a night you won't remember
I'll be the one, you won't forget"

Hvorfor gør denne video med nogle mennesker som på amatøragtigt vis synger og rapper med på en popsang mig så glad så jeg får tåre i øjnene? Det kræver en gennemgang af nogle kryptiske sammenhænge for at forstå.

De smukke syngende mennesker i videoen er alle børnebørn af John F. Kennedy som blev skudt og dræbt 22. 11. 1963, mens han stadig sad i præsidentembedet.

Den officielle forklaring lød på at Kennedy blev dræbt af en mentalt forstyrret person (Lee Harvey Oswald) som arbejdede alene.

Mange har dog ment at der var en større konspiration bag mordet på Kennedy og mange af disse konspirationsteorier peger på at den senere præsident George W. Bush spillede en ikke ubetydelig rolle i planlægningen og udførelsen af mordet på J F Kennedy.

George W. Bush havde et kodenavn som efterretningstjenesterne brugte i forbindelse med beskyttelsen af ham. Det kodenavn var "Timberwolf".

Det er efter al sandsynlighed det kodenavn Bob Dylan referere til i den 17 minutter lange "Murder most foul" som han udgave 27 marts og som netop handler om mordet på J. F Kennedy. Mr. Wolfman er en gennemgående figur i denne sang.

Lige en uge inden Dylans udgivelse udgiver Kennedy-børnebørnene altså denne lille familieskønsang hvor de synger med på en sang som er lavet af rapperen Pitbull i 2013. Sangen heder "Timber". "Timber" er et slangord for "nøgen krop" og det er sandsynligvis det som det som rapperen Pitbull referere til, men når man nu ved at George W. Bush Seniors beskyttelseskodenavn var "Timberwolf" og man er klar over at der er en god portion research som peger på at Bush var involveret i mordet på Kennedy så giver det pludselig en helt anden mening når Kennedys børnebørn synger:

"It's going down, I'm yelling Timber
you better move, you better dance
let's make a night you won't remember
I'll be the one, you won't forget"

Læg så der til hele fortællingen om Bush som en central person i den mørke kabale som holder hele verdens befolkning under kontrol og påvirker os igennem falske historier i medierne og fordrejning af vores forståelse af virkeligheden og fortællingen om "stormen" opgøret med den mørke elite og den store "opvågning" som menneskeheden står overfor. Derfor bliver jeg så glad når jeg ser Kennedys børnebørn synge og rappe.

Jeg tror Timber er en god sang at spille når vi skal holde Hokus Pokus Party i Fælledparken hver hver tirsdag 17 - 19. Den mørke kabale som Timberwolf var så central en del af er på vej til at gå ned og vi vil danse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar