torsdag den 9. januar 2020

Pinocchio og den helt store konspiration del 3



Torsdagsbrev
09/01/2020
- Pinocchio og den helt store konspiration -
- Del 3 -




J
eg har besluttet at putte endnu et torsdagsbrev ind i denne mini-serie om den mulige sammenhæng imellem de planer som udgår fra sammenslutningen af de rigeste firmaer i verden World Economic Forum og de miserable forhold man oplever hvis man kommer i kontakt med børneforsorgen i mange lande.
Grunden til at jeg gerne vil føje en ekstra artikel til denne lille serie er, at der er sket noget i den forløbne uge som bekræfter sammenhængen
Der er sket det at det er kommet frem i norsk presse at professor Marit Skivenes er blevet bevilget 12 millionerne norske kroner af staten til at forske i hvad det er som sker med befolkningens tilliden til velfærdsstaten i en tid hvor man ser en øget tendens til mobilisering imod institutioner og sociale myndigheder.
Det skal siges at Marietta Skivenes for ikke særligt længe siden blev citeret i norske Aftenposten for at udtale at 
"Norge ligger i front når det kommer til børns rettigheder og det ser ud for at vi straffes for det"
Hendes argumentation er her at Norges børneforsorg er virkelig god og visionær. Så god og visionær at der er nogen som ikke forstår det eller går i defensiven.
Jeg vil gerne tage et lille klip ud af begrundelsen for tildelingen af forskningsmidlerne til Marit Skivenes (og Siri Gloppen)
Et uddrag som retter sig direkte imod den Globale Protest imod familiesplittende børneforsorg og imod Barnevernet.
"– Overalt i verden har der været store demonstrationer mod det norske børnevern.  Vores hypotese er, at dette kun er en del af et større billede og er knyttet til en voksende mistillid til statsinstitutioner og den politiske elite.  Vi ser, at lignende mobiliseringer mod sociale rettigheder finder sted i flere europæiske lande, herunder abort, ligestilling og homoseksuelle rettigheder, siger Skivenes."
Det som Marietta Skivenes gør her er at hun forsøger at tegne billedet af at det Norge gør i disse sager er moderne og korrekt og at de kræfter som er imod det Norge gør er radikaliserede, konservative kræfter. Gammeldags patriarkalske grupperinger, som ikke kan acceptere børns rettigheder, som ikke kan acceptere kvinders rettigheder og som ikke kan acceptere seksuelle minoriteters rettigheder.
Det er en helt absurd fremstilling af sagen særlig, hvis man har kendskab til hvor brutalt og diskriminerende det Norske Barnevernet arbejder i praksis. Det jeg gerne vil fremhæve her er dog valget af strategi fra de norske myndigheders side.
Vi har set i de tidligere indlæg hvordan man fra milliardærens side (World Economic Forums) har en temmelig gennemgående strategi med at bruge et reelt emne som lyder relevant og vigtigt til at få gennemført tiltag som i virkeligheden handler om noget helt andet.
Hvis man besøger World Economic Forums hjemmeside vil man ved selvsyn kunne konstatere at milliardærenes klub er meget optaget af ligestilling imellem kønnene, LGBT rettigheder og klimaforandringer.
Læs også Steigan.no's artikel:
Det Marietta Skivenes gør i sin fremstilling ligger så tæt op af de strategier som milliardærene benyttes så det bestyrker billedet af at der er en sammenhæng. 
At Norges kyniske og splittende børneforsorg ikke er sit eget værk, men at de nok i højerestående grad er eksponenter for milliardærenes globale planer.
Lidt screen dump fra WEF's hjemmeside:










.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar