fredag den 29. november 2019

Torsdagsbrev: #Dec7Protest -vi nærmer os



Torsdagsbrev
29/11/2019
- #Dec7Protest -
- Vi Nærmer Os -





Så nærmer den 7 december sig og de mange forberedelser til den globale protest imod familiesplittende børneforsøg er begynder at tage form. 
Dette torsdagsbrev vil præsenterer den opdaterede globale eventliste, samt kort introducerer to nye lande som har sluttet sig til protesten og som vil lave arrangementer.
Den Globale Protest Eventliste
Den globale eventliste give et overblik over alle arrangementerne som findes sted over hele verden i forbindelse med protesten. Her er også link til plakater, hjemmesider og Facebooksider samt link til en grundig baggrundsforklaring omkring hele protesten.
To nye lande har meldt sig til protesten
To nye lande har tilsluttet sig protesten og dem vil jeg lige kort fortælle om. 
Det første er Schweiz. Schweiz må siger at falde i kategorien af små, rige og formelt velfungerende og demokratiske lande. Det minder om Danmark, Norge, Sverige og New Zealand på det område. Her viser der sig nøjagtig samme mønster som vi har set i de andre lande.
Den Schweiziske børneforsorg kaldes KESB og en af de schweiziske medlemmer skriver sådan her om KESB
"The Kesb is a governmental tool to silence people and to control people . In many cases they use children to do so ."
Protesten i den 7 december i Schweiz bliver i form af et møde i den eksisterende protestbevægelse.
Det andet land er Armenien

Det er som om man kan dele de protesterede lande op i to kategorier. Dem som allerede er infiltreret af en splittede og magtmisbrugende børneforsorg og dem som er bange for at blive det.
Armenien tilhøre den sidste kategori. Man har i Armenien ikke på nuværende tidspunkt en egentlig børneforsorg, men man kan se at der er tiltag til at skabe en. Armenerne er bekymrede for dette for de har som tidligere Sovjetrepublik oplevet statsovergreb på nært hold og de har hørt historierne om hvad der foregår i Norge.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar