onsdag den 17. marts 2021

Covidkritisk Jobformidling



Selvom man er Covidkritisk kan man godt være en dygtig medarbejder.
Covidkritisk Jobformidling er et forøget på at formidle kontakt imellem Covidkritisk personale og arbejdesgivere som har mod på - og mulighed for at ansætte dem.
Mange har i disse tider mistet deres arbejde fordi de ikke kunne eller ikke ville indgå i alle de særregler og afvigelser som Coronatiden har budt dem. Samtidig har vi et arbejdsmarkede hvor der begynder at blive mangel på arbejdskraft. i visse sektorer endda temmelig udbredt mangel.
Derfor står vi som samfund overfor en vigtig drøftelse nemlig drøftelsen af om vi kan finde nogle kompromisser som kan gøre at de Covidkritiske kan komme tilbage på arbejdesmarkedet uden at de skal gå på kompromis med deres ret til fx at afvise at lade sig vaccinere eller teste
Covidkritisk Jobformidling er iværksat for at få denne debat igang og for at skabe en en platform hvor Covidkritisk personale og arbejdsgivere kan få kontakt med hinanden.
Arbejdssøgende kan lave en lille profil og beskrive lidt om sig selv og deres kompetencer og arbejdsgivere kan efterspørger personale som de har brug for
Om platformen er levedygtig må vise sig. I første omgang handler det om at få idéen ud og at få skabe et forum hvor Covidkritiske medarbejdere som ønsker arbejde kan komme i kontakt med arbejdsgiver som har brug for deres arbejdskraft.
Alle som har interesse for dette emne kan benytte platformen.
Platformen findes lige nu som en gruppe på Facebook og på Telegram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar